Dinkel & Bovete

Slow Carb Dieten och reglerna som hör til den

Dinkel & Bovete

Inläggav Chana » ons jan 08, 2014 8:44 pm

Hej jag undrar till vilken grad Dinkel och bovete passar in i dieten?
Chana
 
Inlägg: 2
Blev medlem: fre jul 05, 2013 7:23 am

Re: Dinkel & Bovete

Inläggav Jenny » sön jan 12, 2014 4:17 pm

Hej, För att göra det enkelt på SCD så är de enda kolhydraterna vi äter bönor och linser. Dinkel och bovete är mest kolhydrater så det enklaste är att ta bort dem och inte krångla till dieten.

Det finns ett värde i att göra dieten väldigt enkel. Det gör det lättare att lyckas och lättare att hålla ett lågt energiintag. Dessutom blir matvalen enkla så du slipper fundera på vad du ska äta. Du behöver inte tänka, bara äta. Detta är viktigt för ju fler beslut du behöver ta på en diet desto fler kan du misslyckas med. Varje beslut tar kraft och du kanske börjar debattera med dig själv "men jag kanske kan få ta lite av detta och detta.... osv" och helt plötsligt har du ätit för mycket och går inte ner i vikt. Varje beslut tar kraft och beslut bör tas en gång - i början av dieten- och inte igen förrän du efter 4 veckor utvärderar och finjusterar inför nästa 4-veckorsexperiment. Minimera besluten!

Att göra det superenkelt - Ät protein, bönor/linser och grönsaker varje måltid 3 ggr om dagen är en av styrkorna i Slow Carb Dieten.

* Ett beslut. Inga om.
* Enkla regler.
* Utvärdering efter 4 v3eckor med eventuell finjustering.

Lycka till!
Misstag är feedback!
Jenny
 
Inlägg: 249
Blev medlem: ons nov 09, 2011 11:23 am


Återgå till Dieten & reglerna

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron